12:45

UNIK utveckling

Referat: Uppsala BOIS - UNIK utveckling

Seriepremiär mot BOIS. Strax före avslag slutade det att snöa så isskötarna kunde ge oss en nyspolad is till matchstart.
BOIS startade och redan efter 30 sekunder gjorde dom mål, som tack och lov dömdes bort pga offside. Nu dröjde det till 3e minuten innan BOIS tog ledningen med 1-0 på en inte allt för märkvärdig hörna. Vi kom igen och kvitterade i 10e minuten genom Linus på en härlig passning från Martin. I 20e minuten tog BOIS ledningen med 2-1 och i 21a gjorde dom även 3-1 på en liten bjudning från UNIKs försvar. Men UNIK kom igen och Linus gjorde 3-2 på pass från Jonas, tid 33 min. Samme Linus gjorde även kvitteringen till 3-3 i 35 minuten och nu var laget inne i en bra period! Tyvärr lyckade vi inte hålla tätt halvleken ut utan BOIS tog ledningen med 4-3 i 40e minuten. BOIS taktik med långbollar från försvaret lyckades ganska bra mot oss....
I andra halvlek var det UNIK som ägde bollen mest, men lyckades inte få bollen i mål. I stället kontrade BOIS effektivt och hade i de närmaste en 100%-ig utdelning på sina målchanser. När domaren blåst för full tid hade BOIS vunnit med 7-3.